Springback Lounge Chair

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

Deze loungestoel is het resultaat van de designers ambitie om esthetiek, comfort en respect voor het milieu te combineren. Door het bijzondere ontwerp van de stalen structuur kan de stoel in een platte verpakking worden verzonden. Het gebruik van staal zorgt voor een stabiele en zelfverzekerde zitervaring. De houten zitting en rugleuning zijn royaal en comfortabel.

De loungestoel is bovendien ook verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting en rugleuning voor extra zachtheid en maximaal comfort.

Details

Materiaal
Zit en rugleuning : Eik of Walnoot
Structuur : Staal
Stof : Kvadrat

Afmetingen

Breedte
60 cm
Diepte
64 cm
Hoogte
70 cm

Productinformatie

Verpakking
Het product wordt geleverd in een platte kartonnen doos om de logistiek en het opslagvolume te beperken. Het is eenvoudig zelf te monteren.

Belgische fabrikant

Dit product werd gemaakt door de Belgische meubelfabrikant Cruso. Volledig in lijn met de Circlliving filosofie gaan zij op zoek naar gerecycleerde of recycleerbare lokale materialen, zowel voor de producten als voor hun verpakking. De productie gebeurt uitsluitend in Europa en er wordt enkel gebruik gemaakt van landtransport met compacte verpakkingsoplossingen. Alle producten zijn demonteerbaar zodat ze perfect passen in een circulaire economie. Onafhankelijk van trends en met een geloof in eenvoud van ontwerp worden  duurzame meubels geleverd waar u nog lang plezier van zal hebben.