Circlstudio

CirclStudio

CirclStudio heeft een Europees wijd opererende studio voor de creatie van duurzame en circulair uitgebalanceerde exterieurs, interieurs en individuele producten. Het CirclStudio team kijkt terug op jaren expertise en streeft continu naar het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit ongeacht of het gaat om bijvoorbeeld particuliere woningen, residentiële en zakelijke ontwikkelingen, horeca-ervaringen,... De full-service aanpak en het vermogen om echt te luisteren maakt ons enthousiast om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, ongeacht de context, cultuur of omgeving van een project.

Laat je inspireren

CirclStudio

De CirclStudio wordt geleid en aangestuurd door Petra, sustainable designer van CirclStudio. De CirclStudio is gespecialiseerd in duurzame en circulaire interieurontwerpen, maatwerkprojecten en complete projectbegeleiding.

Hoe creëer ik een strak en modern interieur zonder dat het kil en ongezellig wordt? Welke kleuren passen bij elkaar, en welke niet? Hoe stel ik een mooi geheel samen, dat perfect op elkaar is afgestemd zonder dat het saai wordt? Dagelijks helpen we onze klanten met diverse interieurvraagstukken. Of het nu gaat over het vormgeven en inrichten van complete woningen, kantoren, luxe hotels, restaurants of duurzame strandpaviljoenen, een geslaagd project begint altijd met een goede basis. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant, verplaatsen we ons in uw manier van leven. Zo maken we een project dat voelt als een kloppend geheel, waarin u of uw gasten zich vanaf het eerste moment prettig voelen.

Download folder

Het proces

Onze samenwerking begint altijd met een videocall intake. Deze intake van 20 minuten is uiteraard kosteloos. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en kijken we of de "klik" aanwezig is. Na dit gesprek stellen we voor u een dienstenpakket op maat samen.

We helpen u graag verder! Samen een keer brainstormen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.