Contact

Krijg de hulp die u nodig heeft

Bij vragen of opmerkingen zijn er verschillende manieren om contact met CirclStudio op te nemen over uw bestelling of duurzaam artikel. De klantenservice staat elke dag voor u klaar via mail of telefoon. Gaat uw vraag over een bestelling, dan vragen wij u om uw ordernummer bij de hand te hebben.

Noorderlaan 147,
2030 Antwerpen België

Word CirclLiving-Partner

CirclStudio is een sustainable designbedrijf die een grote verantwoording heeft voor de natuur en daar duurzame en circulaire producten van maakt. Spreekt u dit aan, dan nodigen wij u van harte uit om duurzaam en circulair met ons samen te werken.

Wij zijn bezig met een duurzame reis, hebben grote internationale ambities en zijn op zoek naar duurzame partners die staan voor eerlijke producten met een duurzaam verhaal. Ben jij geïnteresseerd als dealer, agent of fabrikant, neem dan contact met ons op via [email protected].

Ik word sustainable designer

Wij geven jong en opkomende talenten een circulaire kans om mee te doen aan de duurzame transitie, waarbij duurzame woonartikelen en circulaire meubels het uitgangspunt zijn. Als je onze passie voor sustainable design, natuurlijke materialen en duurzame oplossingen deelt en geïnteresseerd bent in onze mogelijkheden, dan kun je ons altijd mailen of ons je creatieve ideeën sturen.

Stuur een e-mail aan [email protected]

Ik word dealer of duurzaam agent

Welkom in onze wereld vol sustainable woon en meubel design. Heb jij passie om met een duurzame collectie te werken en wil je CirclLiving-agent op jouw markt worden? Of ben je eigenaar van één of meer inspirerende winkels en droom je ervan om onze collectie te verkopen? Neem dan contact met ons op om meer over uw mogelijkheden te horen.

Stuur een e-mail aan [email protected]

Ik word fabrikant

We houden ervan om duurzame en circulaire kwaliteitsproducten te ontwerpen en te produceren die generaties lang meegaan. Deze gaan na gebruik weer terug in de circulaire keten als nieuwe grondstof om een mooi en duurzaam product te maken. Als je onze passie voor kwaliteit, vakmanschap en duurzame oplossingen deelt en je wil deel uitmaken van onze circulaire-reis op weg naar iets moois en duurzaam, dan horen we graag van je.

Stuur een e-mail aan [email protected]