Rosa

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

Vloerkleed met een natuurlijke uitstraling. Technologie en vakmanschap werden gecombineerd in dit duurzaam vloerkleed, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, zacht en gemakkelijk schoon te maken. Deze collectie is geschikt voor binnen en buiten.

Details

Materiaal
Gerecycled PET

Afmetingen

Afmetingen
170x240
200x250
200x300

De Rosa collectie

Met de Rosa collectie willen we ons steentje bijdragen aan het teruggeven aan de planeet. Gerecyclede PET flessen vormen de belangrijkste grondstof van deze collectie. Gerecycled materiaal krijgt zo een nieuw leven.

De Rosa-collectie heeft de duurzaamheid en veelzijdigheid die nodig is voor gebruik binnenshuis en buitenshuis, zonder dat dit ten koste gaat van de schoonheid van het ontwerp.  De vloerkleden zijn gemaakt van waterbestendige garens en voldoen aan de tests van UV-bestendigheid en slijtvastheid om optimale prestaties in alle seizoenen te garanderen