Oda

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

Dankzij het innovatieve garen van de Oda-collectie werd een zijdezacht vloerkleed gecreëerd met een subtiele glans. Dit prachtig vloerkleed, vervaardigd in Europa, is zowel geschikt voor residentieel als voor algemeen commercieel gebruik.

 

Details

Materiaal
Recycled Nylon

Afmetingen

Afmetingen
170x240
200x250
200x300

Nylon

Dit milieuvriendelijke materiaal is gemaakt van gered afval, teruggewonnen uit het milieu, voornamelijk uit de oceanen. Vele teruggewonnen visnetten zijn gemaakt van nylon, een hoogwaardig plastic dat volledig recycleerbaar is dankzij de geregenereerde nylonvezel. Door dit afval opnieuw te verwerken, helpen we ruwe olie te besparen en vermijden we CO2-uitstoot. Het nylonafval wordt gerecycleerd tot zijn oorspronkelijke zuiverheid. Dat betekent dat het zijn oorspronkelijke eigenschappen als nieuw nylon behoudt. Met deze kennis heeft nylon het potentieel om oneindig gerecycleerd te worden.