Gordijn

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteren we een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic.

SEA geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval dat gedreven vrijwilligers zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. Met dat grensverleggende hergebruik helpen we wereldwijd stranden schoon te houden en grondstoffen te besparen.

Het teruggewonnen afval wordt met een innovatief recyclingprocedé toegevoegd aan het spinproces en verwerkt tot een stevig garen. We combineren dat met zachtere materialen om een gordijnstof met een prettige touch samen te stellen. De natuurlijke, aardse uitstraling van het materiaal maakt het moeilijk te geloven dat er plastic flessen, tassen en visnetten in verwerkt zijn. Dat plastic haast niet vergaat wordt nu van nadeel tot voordeel: het maak SEA onverslijtbaar en duurzaam.