Coat stand

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

Bij  deze kapstok draait alles om eenvoud en de bedoeling hem naadloos te integreren in elk interieur. Aan de stalen structuur kan je  kledingstukken en accessoires kwijt. Het dienblad biedt de perfecte plek om de zakken te legen. 

 

Details

Materiaal
Staal en eik

Afmetingen

Hoogte
172 cm
Breedte
55 cm

Productinformatie

Verpakking
Het product wordt geleverd in een platte kartonnen doos om de logistiek en het opslagvolume te beperken. Het hoeft dus alleen te worden gemonteerd met een standaardgereedschap (meegeleverd).

Belgische fabrikant

Dit product werd gemaakt door de Belgische meubelfabrikant Cruso. Volledig in lijn met de Circlliving filosofie gaan zij op zoek naar gerecycleerde of recycleerbare lokale materialen, zowel voor de producten als voor hun verpakking. De productie gebeurt uitsluitend in Europa en er wordt enkel gebruik gemaakt van landtransport met compacte verpakkingsoplossingen.

Alle producten zijn demonteerbaar zodat ze perfect passen in een circulaire economie. Onafhankelijk van trends en met een geloof in eenvoud van ontwerp leveren zij duurzame meubels waar u nog lang plezier van zal hebben.