Paddle Cruso

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

De Paddle Cruso biedt een waaier van toepassingen. De tafel is mooi in haar eenvoud. Met haar ronde of vierkante formaten is deze tafel in staat om te voldoen aan een verscheidenheid van behoeften voor krappe ruimtes

Details

Materiaal
Essenhout of eik

Afmetingen

Diameter
90 cm (3 poten)
120 cm (4 poten)
Hoogte
75 cm

Productinformatie

Verpakking
Het product wordt geleverd in een platte kartonnen doos om de logistiek en het opslagvolume te beperken. Het is eenvoudig zelf te monteren.

Belgische fabrikant

Dit product werd gemaakt door de Belgische meubelfabrikant Cruso. Volledig in lijn met de Circlliving filosofie gaan zij op zoek naar gerecycleerde of recycleerbare lokale materialen, zowel voor de producten als voor hun verpakking. De productie gebeurt uitsluitend in Europa en er wordt enkel gebruik gemaakt van landtransport met compacte verpakkingsoplossingen.

Alle producten zijn demonteerbaar zodat ze perfect passen in een circulaire economie. Onafhankelijk van trends en met een geloof in eenvoud van ontwerp worden duurzame meubels geleverd waar u nog lang plezier van zal hebben.