Block Shelving Systeem 3 Large

Prijs op aanvraag
Delivery info Leveringstermijn op aanvraag
Delivery info CirclLiving staat garant voor persoonlijk service. Na uw offerte aanvraag neemt het team van CirclShop contact op voor de verdere afhandeling (online afrekenen is niet mogelijk).

Beschrijving

Het ontwerp voor dit opbergsysteem is gebaseerd op de eenvoudige combinatie van verticale stalen modules en eikenhouten panelen en schabben. Dit modulair systeem is een geweldige oplossing voor opslag thuis of op kantoor.

Details

Materiaal
Schabben : Eik
Verticale module : Staal
Deur : Aluminium

Afmetingen

Breedte
118 cm
Diepte
42 cm
Hoogte
46 cm of 84 cm of 122 cm

Productinformatie

Verpakking
Het product wordt geleverd in een platte kartonnen doos om de logistiek en het opslagvolume te beperken. Het is eenvoudig zelf te monteren.

Belgische fabrikant

Dit product werd gemaakt door de Belgische meubelfabrikant Cruso. Volledig in lijn met de CirclLiving filosofie gaan zij op zoek naar gerecycleerde of recycleerbare lokale materialen, zowel voor de producten als voor hun verpakking. De productie gebeurt uitsluitend in Europa en er wordt enkel gebruik gemaakt van landtransport met compacte verpakkingsoplossingen.

Alle producten zijn demonteerbaar zodat ze perfect passen in een circulaire economie. Onafhankelijk van trends en met een geloof in eenvoud van ontwerp leveren zij duurzame meubels waar u nog lang plezier van zal hebben.